Tarieven


Tarieven Chiropractie Elst & Groesbeek

Bekijk hieronder onze tarieven.

Nieuwe patiënt € 77,00
Behandeling € 62,00

Vergoeding zorgverzekering 

Voor een chiropractische behandeling ben je in de meeste gevallen gedeeltelijk of volledig verzekerd vanuit je aanvullende ziektekostenverzekering. Doordat we aangesloten en ingeschreven zijn bij beroepsvereniging NCA en Stichting Chiropractie Nederland (SCN), wordt de behandeling, mits je hiervoor verzekerd bent, (gedeeltelijk) vergoed. De rekening kun je dan zelf indienen bij de zorgverzekeraar. 

Chiropractische behandelingen vallen niet onder het verplicht eigen risico van minimaal € 385,-. Dit verplichte en vrijwillige eigen risico geldt alleen voor zorg uit de basisverzekering en niet voor zorg die door een aanvullende verzekering is gedekt. De vergoeding van een chiropractische behandeling verschilt per verzekeraar en per aanvullend pakket. 

Wil je weten wat je terugkrijgt per vergoeding in jouw aanvullende verzekering? Kijk dan hier

Reviews

‘Vandaag een goede behandeling gehad van Maarten. Ik voelde me gelijk gewoon goed!
De pijn trok heel snel uit mijn arm en ik had geen naklachten. Ook niet na het rechtzetten van mijn nek.
Heel blij mee!’

- Sarah

‘Zeer kundig en effectief. Had rugklachten en bij screening bleek de oorzaak in het bekken te zitten waardoor de rug overcompenseerde tot enorme klachten en pijn. Na de behandeling was het euvel wonderbaarlijk meteen verholpen. Wat natuurlijk wel nog enkele behandelingen nodig blijft hebben om dit resultaat te behouden. Heel erg blij en zeer tevreden met deze opluchting dat ik klachtenvrij ben.’

- Alfrieda

‘2 fantastische therapeuten!
Goede behandeling met resultaat
Dankjewel’

- Isabelle

Start alvast thuis
met de gratis tips!

Heb jij net een zetje in de goede richting nodig? Download dan de gratis tips en ga gelijk aan de slag.