Ervaringen

Op deze pagina staan diverse video’s waarin patiënten hun ervaringen delen van hun chiropractische behandelingen aan hun klachten. De video’s zijn vrijwillig opgenomen en zijn gebaseerd op een objectieve mening van de patiënt. De video’s gaan over de behandeling van rugpijn, hoofdpijn, migraine, kaakklachten, nekhernia en klachten aan de onderrug door de chiropractor.

De chiropractor behandelt alle klachten aan het mensenlijk lichaam die te maken hebben met spieren, pezen en zenuwen. In sommige gevallen zit de klacht dieper dan verwacht en denkt men niet direct aan chiropractie. Toch kan chiropractie de oplossing zijn voor bijvoorbeeld migraine of chronische pijn. Bij de chiropractor kunt u terecht met klacht aan uw hele lichaam; van het hoofd tot en met de oren. De chiropractor is voor alle leeftijden dus ook voor baby’s die pas 3 maanden oud zijn of senioren van 94 jaar oud.

Twijfelt u of uw klacht verholpen kan worden door chiropractie? Stel ons gerust de vraag! Klik hier om contact met ons op te nemen.

Rugpijn

 

Hoofdpijn

 

 Kaakklachten

Nekhernia

 Klachten aan de voeten Renee